Alternativ lånemulighed til boliglån

Den vigtige beslutning om hus

Det er vigtigt at tænke sig godt og grundigt om, når der skal investeres i en større ting som et hus. Det kan tage lang tid, og er man to om at søge bolig sammen, så er der endnu mere at forholde sig til. For kan to personers behov og økonomi ramme én bolig? Og kan egne behov ramme den nuværende bank?
I gode, gamle dage sparede et par op i lang tid for at få råd til at købe et hus. Dengang etablerede den nye familie sig ofte i en meget lille lejlighed, og efterhånden som man blev mere etableret på arbejdsmarkedet, så blev bankbogen større. Med en god sum stående i banken, er det nemmere at låne den resterende sum i banken, både dengang og i dag. I dag ønsker mange dog at sætte sig i et hus hurtigere end summen i banken tillader.

Når banken siger ’nej’

Det er ikke altid, at banken ser det rentable i at låne stort ud, hvis lønsedler og opsparing ikke matcher deres retningslinjer. Men der findes hjælp et andet sted. Hos boligkredit.dk kan man få boliglån uden om banken. Har du brug for lån til huskøb uden om banken, så er det anbefalelsesværdigt at kontakte Henrik, der har arbejdet med boligkredit de sidste mange år. Henrik og hans kollegaer elsker at rådgive de mennesker, der har behov for et lån til bolig uden om banken. Selv om Boligkredit er en anden måde at låne på, så garanterer Finanstilsyn for kvaliteten af produktet.

Skræddersyet

Boligkredit går ind i en sag med åbne øjne. Det vil sige, at de forholder sig til de enkelte sager, og nogle gange kommer med forslag til andre ejendomme, der matcher ansøgers budget bedre. Der er ikke ide i at låne penge, hvis ansøgere går fallit på baggrund at lånet. Boligkredit formidler finansinstitutternes lån og finder veje, hvor ansøgere kan få de bedste lån, der matcher til behov. Det er en meget fin service, da mange ikke har den store indsigt i det finansielle marked. Om man vil det eller ej, så er bankrådgiverene bankens mand/kvinde. Derfor er det godt at samarbejde med en partner som Boligkredit. Der er ingen forpligtelse ved at ringe. Tværtimod kan man blive mere afklaret med, hvilken vej man skal fortsætte.

 

Close