Beskyt dine vindmøllevinger

Få professionel hjælp til dine vindmøller

Danmark er et af de lande, hvor vinden blæser meget. Det er oplagt at gøre bruge af vinden til at udvinde energi. Det er derfor heller ikke overraskende, at Danmarks er et af de lande, der er længst fremme med vindenergi teknologi. Danmark har forsket og udviklet vindmøller siden 1970’erne, og derfor har vindmølle industrien også sat sit præg på mangen en vindmøllepark rundt om på kloden. Virksomheder som Siemens Wind Power og Vestas har produceret mange af de vindmøller, der findes globalt.

Vindmøller i Danmark

I Danmark står vindmøllerne flot både på land og på havet. I disse år stilles der færre vindmøller op, da teknologien har gjort vindmøllerne mere effektive. Således kan færre vindmøller skabe større energiproduktion. Fordelen ved vindenergi er, at når først vindmøllen er produceret og stillet op, så er det den billigste måde at udvinde energi på. Desuden er det en energiudvinding, der er uden forurening. På denne måde er vindmøllerne med til at gøre energien grønnere.

Leading Edge Protection hos PolyTech

PolyTech er en af de virksomheder, der er vokset frem i takt med vindmølle industrien. PolyTech supporterer ejerne af vindmølleparkerne i deres daglige udvikling og vedligeholdelse af vindmøllerne. Blandt andet har de med deres Leading Edge Protection afværget at rotorbladene på turbinerne eroderer. Det er en bekostelig affære at udskifte rotorbladene, men med Leading Edge Protection hjælper PolyTech vindmølleejerne med at spare store summer af penge. Det er specielt, når møllerne står på de mest vindblæste steder, at rotorbladene er udsatte for erosion. Efter flere års forskning kom PolyTech frem til deres unikke løsning. Nemlig en ELLE løsning, der består af en polyurethane skal, der beskytter bladene mod erosion. 

Egne testcentre hos PolyTech

Hos PolyTech har de deres egne testcentre. Hele to stykker, der er fuldt udstyrede og ISO certificerede, og som servicere kunderne med at udføre nødvendige tests. Laboratorierne ligger i Bramming og Herning. Testcentrene er specielt benyttede, når PolyTech, sammen med kunderne, udvikler nye teknologier. Følgende test er f.eks. blevet udført: Erosionstest, lyntest, mekaniske test, miljøtest. Læs om Poly-tech’s testcenter her.

Close