Bestil god mad til et arrangement her

God mad godt selskab

Vi elsker alle lækkert mad, det er fakta. Og når det skal være fint, skal maden især kunne leve op til forventningerne. Hos Frimannsgourmet.dk er de passionerede og stolte af deres madlavning, og de serverer gerne til alle slags arrangementer og sammenkomster. Så hvis man står og mangler god mad til brylluppet, konfirmationen eller firmafesten, og ikke orker at ordne maden selv. Så bestil mad hos Frimannsgourmet.dk for en smagsfyldt oplevelse for dine smagsløg, fra forret til desert. Stifteren af Frimannsgourmet, Claus Frimann, har sammen med sit kokketeam, mange års erfaringer i at lave gourmetmad i høj klasse, og med fem stjerner på trustpilot, kan man se at det ikke bare er noget de siger for sjov. Hvert år leverer de over 50.000 kuverter til forskellige fester, arrangementer, anledninger og sammenkomster, så man kan være sikker på, at de har styr på deres fag.

Find også festlokalet her

Frimannsgourmet har en passion, om at lave god mad med friske ingredienser, af rigtige kokke, helt fra jord til bord af sæsonbestemte råvarer. Står man også at mangle et selskabslokale til et arrangement eller en sammenkomst, har Frimannsgourmet gennem mange års erfaring, stiftet bekendtskaber med forskellige steder, hvor man kan leje et festlokale der passer til behovet. Gør det enkelt for en selv, og hør Frimann om nogle gode festlokaler, mens man planlægger menuen til arrangementet.

Buffet eller flerretters?

Ønskes buffet? italiensk, forårs, sommersbuffet eller anden? Eller skal det være anledningsbestemt mad? Frimannsgourmet klare flere slags buffeter, flerretters og anledningsretter, man skal bare vælge hvilken en man ønsker sig. De skal nok klare resten af tilberedningerne, og anretningerne, helt frem til leveringen af den anrettede mad, så skal man bare servere maden for gæsterne.

Close