Bliv organiseret med et værktøjsskab

Er du ikke typen, der har lyst til at have alt dit værktøj hængende snor lige på en værktøjsvæg inde i garagen eller på værkstedet?
Er det en kende for oldschool for dig? Måske glemmer du at få hængt svensknøglen tilbage på tavlen, eller hammeren eller noget helt tredje? Værktøjsskabe kan noget andet end den gammeldags værktøjsvæg, den kan sætte dit værktøj i system – så du ALTID kan finde dine ting igen. Find Værktøjsskab i mange forskellige størrelser hos LOCCO.

System i tingene

Værktøj er for mange mænd, hvad sko og tasker er for kvinder. Det betyder meget, at der er styr på det hele – og ikke mindst, at tingene hurtigt kan findes. Vi er alle forskellige. Er du mere til værktøjet på en værktøjsvæg, så er der rig mulighed for også at finde lige præcis det, du står og mangler hos LOCCO. Om du beskæftiger dig med værktøjet professionelt eller på hobbyplan er lige meget, du kan hurtigt få overblikket og finde præcis det værktøj, du mangler. Et værktøjsskab er også en oplagt mulighed for dig, der ofte er ude hos kunderne. Værktøjsskabe fås i mange forskellige størrelser og højder.

Sikker og funktionel opbevaring

Er du ude at køre, så sikrer et værktøjsskab, at værktøjet ikke flyver rundt i bilen ved et frontalt sammenstød i trafikken – absolut en overvejelse man skal gøre sig, hvis man kører rundt med værktøjet til daglig. Desuden passer du godt på dit værktøj ved at have det forsvarligt opbevaret i et skab, da værktøjet har sin faste plads og ligger i skillerum. En god og effektiv måde at få sit værktøj til at holde længere – en del af din vedligeholdelse af dit værktøj.

LOCCA har alt inden for værkstedsopbevaring – se mere og lad dig blive inspireret til fornyelse af dit værksted, din indretning af dit arbejdssted og dit værkstedstilbehør.

Close