En ny livsstil

Har man et ønske om at tabe sig, og måske endda få mere viden omkring, hvordan man lærer at få reguleret sit appetitcenter, således man spiser gode råvarer, og spiser den mængde mad, som man har brug for, og ikke overspiser og spiser de forkerte ting. I den tid vi lever i, er der meget fokus på fedtfattigt mad, og man skal altid vælge det sunde mad. Men hvad er det sunde mad og det sunde valg. En livsstil som omtales for keto er i den grad kommet for at blive. Keto handler om at man vender kroppen til at forbrænde fedt, som sin primær kilde, og det er altså både den fedt som man spiser, men også den lagret fedt fra sin krop. Hvorimod de fleste mennesker spiser kulhydrater og mere end 20 gram om dagen, og herved er deres primær energikilde kulhydrater. Ved keto vender man altså kroppen til at forbrænde fedt, og denne tilstand kaldes for ketose, og derved navnet keto.

Find gode ideer i dag

Har man en interesse i at vide mere omkring dette keto, inden man kaster sig ud i det, så kan det være en god ide at tjekke denne hjemmeside ud, som findes lige her Keto diæt ? en nybegynder guide. Herinde kan man lige nu finde en masse viden omkring denne livsstil, hvordan man kan bruge den, hvad den gør, og man kan læse om,hvordan det føles.
Der er flere og flere danskere der har tabt en masse kilo, fået humøret igen og kan nemt holde sig væk fra sukker og hvidt brød, pasta og ris, netop fordi de spiser langt mere mættet fedt, som de faktisk bliver mæt af, og derved ikke spiser slik, kage og alle de tomme kalorier.

Inspiration

Ønsker man at finde inspiration indenfor keto, kan det være en god ide at lade sig inspirere af det spændende udvalg af blogs og profiler, som man kan følge, der lever denne livsstil og har masser af gode opskrifter som de deler ud af, og som er værd at afprøve.

Close