Hjælp til et Parforhold i krise og meget mere

Når et Parforhold i krise rækker ud efter hjælp, er det også et rigtig sundt tegn på forbedring. Parforhold i krise kan tit og ofte løses, hvis begge parter er indstillet på det. Har en af parterne givet op, og ikke længere har lyst til at medvirke. Så er det også svært at bygge noget ud fra, men er begge parter klar på at snakke åbent om tingene, og få fortalt hvad der går dem på, eller hvad de mangler. Så er der helt klart også lys for enden af tunnelen for de fleste par i dag.

Det meste starter med en samtale, og selvom det kan virke meget basalt, er det ofte kommunikationen som ryger i parforholdet. Det er alt andet lige noget, som man også har en større tendens til at misligeholde, jo længere man kommer ind i forholdet. Det er noget som kræver arbejde, og noget som skal vedligeholdes som alt andet. Gør man ikke det visner det, og dør ud med tiden. Så ender man i skilsmisse, eller endnu værre at den ene part tager sagen i egen hånd.

Bange for at miste hvad man har

En krise i parforholdet behøver ikke altid at være slutningen på det hele, men kan også sagtens være starten på noget nyt. Nogle gange har den ene part mere skyld i situationen end den anden, og andre gange er man lige gode om det. Igen kommer det også an på, om det er noget parterne er indstillet på at kæmpe for. Nogle gange kan det være svært at se Tegn på at man er vokset fra hinanden, og til sidst står man på hver sin side af kløften.

Er forhold handler om at man arbejder sammen, altid, og det gør man bedst ved at være på samme side. Så snart man ikke snakker om tingene, i tale sætter tingene og gør noget ved det. Så er det man driver fra hinanden, og hvis man ikke kan finde ud af at give slip, ender man højst sandsynlighed med at træde ved siden af. Så sårer man bare sin partner endnu mere.

Close