Hos Severin finder du festlokaler med overnatning

Leder du efter en udbyder der kan tilbyde dig festlokaler med overnatning, er Severin Kursuscenter stedet du skal henvende dig til.


Severin har lækre lokaler til fest, og her kan du lej lokaler til fest, udover de andre faciliteter Severin kursuscenter kan tilbyde.

Så hvis du leder efter et flot festlokale, er det her du skal kigge.


Severin tilbyder også konferencer og teambuilding.

De er gerne behjælpelige med at kombinere den traditionelle konference med team building eller andre sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller andre former for teambuilding opgaver.

Severin Kursuscenter tilbyder spændende aktiviteter, og samarbejder med oplevelsesuniverset Visit Lillebælt, som byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet.

Eksempler på teambuilding aktiviteter

Aktivitetskuffert

10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst ? så gør vi den klar til dig!

Ice breakers

Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering

Spil og aktiviteter

Med eksterne samarbejdspartnere får du muligheden for mange spændende spil aktiviteter, f.eks. Opklar et dramatisk mord, arranger velgørende teambuilding, eller hav fokus på sundhed på den sjove måde. Der er masser af muligheder. Fælles for dem alle er, at spillene er af passende varighed på et par timer, og at alle kan deltage i deres normale tøj og uanset fysisk formåen.

Klatretræ.dk

Træklatring, teambuilding, kurser og naturoplevelser for alle, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige.

Kig ind til Severin Kursuscenter, og se hvad de kan hjælpe dig med, i din søgen efter lækkert festlokale.

Close