Hvor er tillid efter utroskab at finde henne? Se mere her

tillid efter utroskab er et meget følsomt område, og at komme sig over utroskab er bestemt ikke nemt. Derfor kan det også være brugbart, at få fat i en, som måske kan sætte en ind i, hvad man kan gøre for at komme videre. Det er meget nemmere at finde ud af det, hvis man også har en erfaren person og eller uddannet person, til at give redskaberne til en. Så får man et bedre billede af ens situation, hvorfor tingene er som de er, hvordan man kan tænke omkring det, hvad man kan gøre i hverdagen, og generelt ens tankegang.

Meget foregår oppe i vores hoveder, og hvis man ikke kan holde styr på det, er det også svært at hænge sammen i hverdagen og dermed også komme videre. Nogle kommer måske sig aldrig over et brud på ens tillid af den kaliber, og det at komme sig over utroskab er bestemt ikke en nem opgave. Men som sagt bliver det meget mere håndgribeligt, hvis det er man også kommer til en terapeut i dag, som man kan finde meget mere omkring her online.

Få svar på alle de spørgsmål du måtte have

Efter at have været igennem en situation som utroskab, er der rigtig mange ting man gerne vil have svar på. Nogle ting er mere brugbare end andre at få svar på, og det er også et spørgsmål om hvor man retter sit fokus hen. Man kan altid pege fingre, og nogle gange er det godt at pege ind mod sig selv. Der er altid plads til forbedring, og det er måske en mulighed for at finde ud af noget mere omkring sig selv.

Det kan man bruge konstruktivt fremadrettet, hvis man også får et overblik over det. Terapeuten vil ofte hjælpe dig med, at få afklaret nogle tanker og spørgsmål for en, og det er også spørgsmål om hvordan man vælger at bruge redskaberne, samtalerne, diskussionerne og så videre. Man har mulighed for at vokse som person i sådan en situation, eller man kan krølle sammen.

Close