Løft dit brand markant

Hos Markant reklamebureau i Kolding skabes der resultater for kunderne. Her er de drevet af kreative ideer og relevant og langtidsholdbar kommunikation, uanset om slutmålet er mere salg, flere leads eller højere kendskab.
Markant har til huse i Kolding, men er ikke begrænset af geografi. De løser opgaver for store og små brands over hele landet, og har mange varer på hylden. Når du samarbejder med Markant som digitalt bureau, vil du opleve, at de er strategisk, kreativt og digitalt stærke inden for udvikling af kommunikationsstrategier, koncepter og kampagner, emballagekommunikation, design, branding, content marketing, film, 3D og produktion.

Alt kommunikation baseres på indsigt i kunderejsen og forbrugernes adfærd. Som reklamebureau følger Markant Reklamebureau mediebilledets konstante forandringer, og ved, at relevant og sammenhængende kommunikation løfter dit brand, trænger igennem støj og giver dine kunder den bedste oplevelse på tværs af medier.

Resultaterne skabes ikke alene, men sammen med dig. På baggrund af et fælles strategisk afsæt, videndeling og et tæt samarbejde gør Markant Reklamebureau dit brand kendt på den rigtige måde til den rigtige målgruppe ? med en skarpt skåret kampagne, et iøjnefaldende filmspot, emballage med masser af Ta? mig effekt, effektiv branding eller kreative digitale løsninger.

Fødevaretjenesten TIL TJENESTE

Fødevaretjenesten er et team af dedikerede fødevarekommunikatører hos Markant, der ved hvordan den rigtige fødevarekommunikation får dine varer til at ende i forbrugernes kurv igen og igen. Følg med på Instagram og få frisk viden og usødet inspiration til det, der rører sig i dag ? og i morgen ? inden for mad, emballager og design.

markant-reklamebureau.dk/

WORK

Indsigt er basis for alt arbejde hos Markant Reklamebureau Kolding. De løser en effektiv kommunikationsopgave eller skaber et emballagedesign, der rykker salg, ved at dykke ned i deres kunde, deres produkt og produktion. Det er også derfor, de ved utroligt meget om pølsefars og økologisk grahamsmel blandt andet.

Close