Ren luft med FlexAir

En Værkstedsstøvsuger er ikke alene uundværlig, det er også et lovkrav, når man arbejder på værksteder, hvor der udledes støv, dampe og andet, der kan være generende eller direkte farligt for luftvejene. Derfor er det også vigtigt, at den Værkstedsstøvsuger man har, er en ordentlig en af slagsen.

Værksteds støvsuger kan man købe hos firmaet FlexAir, der forhandler udsugningsanlæg til værksteder. Fælles for de udsugningsløsninger, som sælges hos FlexAir er, at de er godkendt af arbejdstilsynet. En værkstedsstøvsuger er en løsning, hvor der er placeret en udsugningsforanstaltning, typisk et bevægeligt rør som man kender det fra støvsugeren derhjemme blot i større målestok, som er forbundet til en større sugemaskine. Sammen med resten af de rør, som findes andre steder i virksomheden, bliver støv, damp og andet, suget direkte op og udledes til en beholder, så det ikke længere er en del af arbejdsmiljøet.

Det er typisk produktionsvirksomheder samt industriværksteder, der har brug for en sådan central støvsugerløsning. Det kan dog også være træværksteder, hvor man saver større stykker træ ud, og hvor savsmuld ligger overalt. Ved at have en central støvsugerordning, slipper man for, at der ligger savsmuld over det hele.

Hvis man som virksomhed er blevet nysgerrig på, hvad FlexAir kan tilbyde til lige netop ens virksomhed, kan man med rette tage kontakt til FlexAir. FlexAir tilbyder nemlig, at man kan få en uforpligtende analyse samt gennemgang af ens virksomheds behov, så man kan være sikker på, at den udsugningsløsning man køber, tilsvarer netop det behov, man måtte have. FlexAir kommer til kunder i hele landet, så uanset om man holder til i Skagen eller på Bornholm, kan man med rette tage kontakt til FlexAir og få et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere på www.flexair.dk

Close