Se nærmere på et forløb hos Copenpsyk her

Hos Copenpsyk og fundet under https://copenpsyk.dk/, tager man sig af forskellige sager, hvad angår sindsrelaterede tilstande eller situationer man har været udsat for. I dag er der desværre ansatte, som bliver udsat or sexchikane på arbejdspladsen. Det kan være med til at sætte nogle dybe ar i en, og bringer en masse spørgsmål op, som man måske ikke er klar til at håndtere. Det er også helt fair, at man ikke ved hvad man skal gøre i sådan en situation, det er bare vigtigt og vide at der findes en løsning.

Den mentale styrke er noget man bygger op igennem livet, men det er også vigtigt og vide hvordan man kommer omkring de ting der hænder en. Om det er traumatisk oplevelse, som sætter nogle dybe spor, en skilsmisse i en ung alder, stress eller mobning på arbejdet og så videre. Der er mange tilfælde, hvor man kan have brug for at snakke omkring tingene med en, som bare lytter og gengælder med nogle værktøjer til, hvordan man kommer omkring de tanker og situationer.

Bliv en bedre version af dig selv

Når man undergår sådan nogle processer, sker der også noget med ens psyke til det bedre. Man lærer og tænke i anderledes baner, og anskue tingene på en anden måde. Det kommer virkelig til at gave en på længere sigt, når man kan se andre blive udsat for det samme, eller have de samme problematikker som man selv havde. Man har mulighed for at hjælpe andre på vej, ved blot at få snakket om tingene. Det kan virke så simpelt, men det er en nænsom vej og træde på, og det er vigtigt at man gør det korrekt.

Få alt den professionelle hjælp man har brug for, at kunne overkomme visse ting man er blevet udsat for om det er en kollega eller chef der har overtrådt ens grænser, folk som er efter en, alt for meget stress på arbejdet, udvikling af lederpotentiale eller hvad det nu kunne være, man havde planer om at styrke.

Close