Styrk dine kompetencer med en international lederuddannelse

Man bliver aldrig for gammel til at lære nyt, og særligt idag, hvor virksomhederne sætter større og større krav til medarbejders omstillingsparathed, er det en fordel at være helt med på, hvad der rør sig. Det samme gælder især også for ledere, idet der her forventes en knivskarp kompetence, både hvad angår økonomi, ledelse, mennesker og meget meget mere. Efteruddannelse er derfor super vigtigt, og skal man have mere uddannelse, hvorfor så ikke gøre det på INSEAD – verdens bedste business school

INSEAD er en international skole, som især også er kendt som ‘The Business School for the World’, som har afdelinger i både Frankrig (INSEAD Fontainebleau), Østen og Asien. Udover sine egne afdelinger er der også partnerskaber med flere internationale skoler og institutioner. INSEAD har ydermere et forskningscenter som ligger i Israel samt et kontor, som ligger i millionbyen New York. Med en INSEAD MBA bliver den studerende således præget af både nationale såvel som internationale lederkundskaber, som man kan tage med videre til sin egen virksomhed. Både skolernes geografiske placeringer og en solid international blanding blandt både elever og undervisere gør, at man bliver styrket langt bedre til både globale og interkulturelle relationer og arbejdsopgaver på et ledelsesniveau.

INSEAD har tre forskellige uddannelser, eller grene, som man kan tage. Disse er: toplederuddannelsen, bestyrelsesuddannelse og lederuddannelsen. Uanset hvilken af de tre uddannelser man vælger, er man sikker på en uddannelse, som styrker ens lederegenskaber og tager de eksisterende til et helt nyt og internationalt niveau. Så er det blot op til een selv at gøre brug af, hvad man nu har lært, når man er tilbage i den daglige gænge på ledergangene i den virksomhed, hvori man er ansat. Ønsker man at starte på et af holdene i 2019, kan man allerede nu ansøge om at blive optaget.

Close