Terrassevarmere

Sommeren er, i følge kalenderen i hvertfald, forbi og efteråret er begyndt. Selvom aftenerne langt fra er solfattige endnu, og temperaturen stadig tillader, at man sidder udenfor uden vintertøjet på, er det dog blevet køligere. Dette skal dog ikke afholde nogen fra at nyde en aften på terrassen, og hvad mere passende er det, at man kan kombinere de kølige efterårsaftener på terrrassen med en Infrarød terrassevarmer fra firmaet Puresolution.

En Infrarød terrassevarmer er en terrassevarmer som afgiver varme via infrarødt lys. Puresolutions infrarøde terrassevarmere kommer fra det engelske firma Tansun, og de kommer i flere forskellige varianter, alle i professionel kvalitet.

Med en infrarød terrassevarmer får man en terrassevarmer, der er langt mere billig i drift, end en terrassevarmer som opvarmes med eksempelvis gas eller anden form for, hvad man vil kalde traditionel varme. Lige så snart man tænder for den infrarøde terrassevarmer, er lampen eller varmeren om man vil, varm, hvilket betyder, at der ikke skal bruges energi på først at varme lampen op. Derudover så afgiver en infrarød terrassevarmer et langt mere behageligt varmemønster, der varmer direkte i den retning, lampen peger, uden også at opvarme omgivelserne op. Energien bruges således koncentreret.

Hvis man skal stille den infrarøde terrassevarmer op overfor en terrassevarmer, der opvarmes med gas, i en øknomisk ligning, vil man lynhurtigt kunne se, hvorfor det er langt mere besparende med en terrassevarmer der varmer med infrarødt lys. En infrarød terrassevarmer koster omkring 3 kr/timen at bruge, hvor en terrassevarmer der opvarmer via gas, typisk koster helt op til 15 kr i timen! Ikke alene er en infrarød terrassevarmer langt mere øknomisk, den er også langt mere miljøvenlig.

Vil man se mere på terrassevarmere, kan man klikke sig ind på www.puresolution.dk

Close