Vinduespolering

Vinduespolering i høj kvalitet

I denne kolde vintertid med mørke og kulde vil vi gerne have så meget lys ind i huset som muligt. Har du tænkt på at beskidte vinduer nedsætter det i forvejen sparsomme lys i at trænge igennem dine vinduer?
Lad os om det beskidte arbejde med at vaske og polere dine vinduer Læs mere her
Juletid er for mange mennesker lig med rengøring inden vi pynter. Vi ønsker ikke at hænge kravelnisser op imellem nullermænd og spindelvæv og derfor er rengøring en del at rutinerne inden kassen med julepynt hentes ned fra loftet.
Men husker du at vaske og polere dine vinduer? Mange danskere undgår den del af rengøringen da det er et fysisk hårdt job – så lad os gøre det for dig. Du undgår også grimme striber og vinduer der nærmest bare ser fedtet ud. Vores folk er professionelle og har det helt rigtige udstyr med rundt.
Vi tilbyder vinduesvask og polering både indenfor og udenfor samt naturligvis afvaskning og aftørring af vinduesrammer og – karme.
Vi bestræber os på at sende den samme vinduespudser ud til dit hjem hver gang og du modtager en service sms som en lille reminder om at vinduespudseren kommer.
Ønsker du indendørs vinduespudsning, er det for mange en rar og tryg tanke at det er den samme person der kommer i hjemmet.
Vores team af topprofessionelle vinduespudsere sikrer dig den bedste kvalitet og du vil ikke længere ærger dig over dit eget spildte arbejde. Vinduespudsning kan nemlig være svært især hvis vinduerne ikke er i almindelig “nå højde”. Vores team af vinduespudsere kravler hellere end gerne op på den højeste stige for at pudse dine vinduer, så hvorfor dog risikere et brækket ben her op til jul.
Vi tilbyder også en del andre rengøringsservices blandt andet trappevask, hovedrengøring og håndværkerrengøring så tøv ikke med at kontakte os.

Close