Drømmer du om at styre dine gardiner med en app?

Drømmer du om at få elektriske rullegardiner, du kan styre med en app? Ja så er du ikke alene. Det er nok noget vi alle drømmer om. Med Powered Blinds fra poweredblinds.dk kan du få dine drømme opfyldt, og sidde behageligt i sofaen eller ved middagen med dine gæster og styre dine gardiner fra f.eks. en Somfy Tahoma app. Slut med at sidde og irritere sig over at få solen i øjnene.


Elektriske gardiner fås i et stort udvalg i kvaliteter og farver. Firmaet skræddersyr dine gardiner efter ønskede mål og du kan frit vælge mellem udvalg af strømforsyninger, kontrol med timer og sensorfunktioner og andre smart home muligheder. Kompatibel med Somfy Smart Home, Google Home og Amazon Alexa.

Poweredblinds.dk er specialist indenfor elektriske rullegardiner i Danmark. Deres elektriske rullegardiner kombinerer elegante løsninger med innovativ teknik, og tilbyder komfort og sikkerhed til for dig og din bolig. Poweredblinds samarbejder med markedets bedste leverandører og producenter, og tilbyder 2 års garanti på alle stoffer, samt 5 års garanti på alle Somfy motorer og Somfy tilbehør.

2 forskellige serier af elektriske rullegardiner

Powered blinds tilbyder 2 forskellige serier af motoriserede rullegardiner, der hver især er designet til at tilbyde en unik blanding af teknologi og stil.
Huna Next Generation består af 4 forskellige kassettedesigns, 8 vægkontaktdesigns og 38 elegante og teksturerede kvaliteter i screen, sheer, dimout og blackout. Med innovativt monteringssystem og smartphone app kontrol.

House Collection er skræddersyede gardiner efter ønskede mål og der kan frit vælges mellem udvalg af strømforsyninger, kontrol med timer og sensorfunktioner og andre smart home muligheder.

Kig forbi hjemmesiden Powered Blinds og se alle de supersmarte løsninger og smukke elektriske rullegardiner

Close