Få en fed New Yorker stil i dit hjem

Er du også bare helt vild med en industriel og rå stil, og leder efter Bænke til entré skulle du prøve at besøge Møbelmutter.

Møbelmutter har et stort udvalg af unikke bænke og konsolborde til entré, i en superfed, rå New Yorker stil, som lige præcis giver dit rum det lækre minimalistiske industrielle look du søger.

Funktionelle og unikke møbler

Møblerne fra Møbelmutter er designet med hjertet, og er håndlavet i bæredygtige materialer. De rå og lækre bænke med opbevaring findes i et unikt mix af genbrugstræ og jern.

Udvalget af entrémøbler varierer både i størrelse og materialer. Med møbler fra Møbelmutter får du gennemtænkte og funktionelle løsninger til opbevaring, kombineret med et smukt og råt møbel, som du med garanti ikke finder andre steder. Det er unikt og det er designet til at blive beundret og brugt.

Møbelmutter går op i at designe rå møbler i industrielt design, alt sammen håndlavet og i bæredygtige materialer og har du specielle ønsker til f.eks. størrelse, er du altid velkommen til at kontakte virksomheden.

Om Møbelmutter

Møbelmutter er en dansk virksomhed med både webshop og butik. De designer selv de fleste af deres sortiment, og alt er håndlavet i jern og genbrugstræ. Bæredygtige materialer er et gennemgående valg, og det samme er New Yorker stilen og det industrielle look.

Møbelmutter har en fysisk butik, som ligger i Herlev, og her er du altid velkommen til at kigge på de udstillede møbler. Mens du kigger, bydes du på kaffe og et glas rosé, og der er altid tid til at give dig råd og vejledning om stil og indretning.

I webshoppen kan du se et udvalg af de unikke møbler, som både består af møbler til opbevaring, samt borde, stole og lamper, selvfølgelig designet i den kendte, autentiske New Yorker stil der vil give dit hjem et lækkert råt look.

Close