Hegn til mange formål.

Der findes mange forskellige slags hegn. De kan blandt andet bruges til sikring af institutioner, events og ved industri. SER hegn bruges typisk, når man gerne vil prioritere sikkerhed. Så er det vigtigt, at man kan markere med hegn, så man ikke er i tvivl om, at her må man ikke gå ind. Hegn og porte er et oplagt valg, når man gerne vil beskytte et industriområde. Her kan der nogle gange være brug for, at indhegne området, både med hegn og porte. Dermed kan medarbejdere let komme igennem porten, men holde udefrakommende væk fra selve området.
Der er flere forskellige typer stålhegn, afhængig af hvilket behov man har i forhold til indhegning. Der er fx. stålmåttehegn, der har fokus på sikkerhed, tryghed og økonomi. Det er svært ved selve hegnet, at klatre over, samt få en fod ind i det. Denne form for sikkerhed, er noget der er brugbart, når man gerne vil holde folk ude, eller holde børn inde i fx. en institution.
Tjek hegn, porte og låger og find mere info om dette.

Støjdæmpende hegn

Når man gerne vil arbejde med støjdæmpning, er hegn absolut også en mulighed. Udvalget af stålhegn findes også som støjdæmpende hegn. Dette kan være særligt brugbart i visse områder. Fx. ved institutioner, hvor man gerne vil minimere larmen fra børn til de nærliggende boligområder. Ved jernbaner og til indhegning af udendørs arealer ved tæt befærdede veje, er støjdæmpende hegn også en mulighed.

Derudover findes der ligeledes strømhegn, hvis man vil være helt sikker, på at holde folk væk. Sportshegn er også en mulighed, for at kunne sikre sportsområder fra de nærliggende bolig og rekreationsområder.
Der ligges især meget vægt på service, kvalitet og holdbarhed, når man taler om SER hegn. Tjek ser-hegn.dk og se udvalget af diverse byggehegn samt hegn og porte. Sikkerhed frem for alt.

Close