Octokom, din webløsningspartner

Når man som erhvervsdrivende, enten som en selvstændig eller som en større, mellemstor eller lille virksomhed skal have en ny hjemmeside eller have etableret en ny webshop, er det en rigtig god idé, at man gør sig nogen tanker om, dels hvilket budskab man gerne vil have ud til sin målgruppe, samt hvad man gerne vil have, der skal være essentielt for lige netop sin b2bwebshop eller b2cwebshop. I den forbindelse er det en rigtig god idé, at man eksempelvis tager kontakt til et reklamebureau, som har erfaring indenfor området. Og det er her, at octokom kommer ind i billedet.

Octokom er et webbureau, som blandt andet har specialiseret sig i at udvikle b2bshop og hjemmesider til sine kunder. Medarbejderstaben består af specialister, som alle er kompetente indenfor webrådgivning, webdesign samt udarbejdelse af webshops. Webbureauet går meget op i, at deres løsninger skal være for alle, uanset om man selv har en del viden og erfaringen indenfor webområdet, eller om man er nybegynder, og derfor er en webløsning fra octokom altid en en løsning, som både er transparent, nem at betjene og til at finde ud af.

Hvis man som virksomhed eller som selvstændig virksomhed gerne vil høre, hvad oktocom kan tilbyde og hjælpe med, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside: www.octokom.dk hvor man kan læse mere om de forskellige områder, hvor octokom har specialiseret sig i. Man kan også, fra hjemmesiden, danne et lead, hvor man sender en anmodning afsted til octokom om at blive kontaktet for en snak.

Octokom er et webbureau, som ligger i Aalborg. Som tidligere nævnt er bureauet specialiseret i webdesign, udvikling af webshops og webrådgivning. De sætter en ære i at levere et solidt og kompetent stykke arbejde, og de møder altid sine kunder i øjenhøjde. Octokom er et erfarent reklamebureau, som står klar til at hjælpe sine kunder med en god webløsning.

Close