PolyTech

Danmark er et yderst innovativt land, særligt når det kommer til produktudvikling, ingeniørarbejde, produktionsteknologi og design. Danmark er blandt andet kendt for sine store, nogen vil sige flotte, andre vil sige knap så flotte, men i hvertfald bestandige og vejrstærke vindmøller, men hvad de færreste nok ved er, at disse vindmøller ikke bare kommer ud af produktionen for så at blive placeret på det sted, der er meningen de skal stå. Vindmøllens fornemmeste opgave er at producere grøn energi ved hjælp af vinden, der blæser. Men set i lyset af, at en sådan vindmølle står udenfor året rundt og i alt slags vejr og det faktum, at den også genererer strøm, er det nødvendigt, at den kan modstå det danske vejr. Særligt tordenvejr og lyn da lyn og elektriske komponenter ikke er den bedste kombination, der findes i forhold til sikkerhed.

Testcenter

For at vindmøllerne kan leve op til de høje sikkerhedskrav bliver de testet i et testcenter. Det er blandt andet det danske firma PolyTech, som står for disse tests, kaldet Lightning test. En ligtning test beror på, at man skal finde ud af, hvor modstandsdygtig en given genstand er ift. lynafledning og lynnedslag. Hos Polytech udføres også mange andre tests, herunder Rain erosion testing og Tensile testing.

Skræddersyede tests til jeres produkter

Det er dog ikke vindmøller som det eneste, der bliver testet hos testcentrene hos Polytech. Faktisk tester Polytech masser af forskellige produkter, og da Polytech er ISO-standardiseret, kan man som kunde være sikker på, at de tests, som Polytech foretager også lever fuldstændig op til gældende sikkerhedsstandarder både i Danmark, såvel som EU og i Verden.

Vil man læse mere om firmaet Polytech, eller vil man lære mere om, hvad de tester, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside: https://www.testandvalidation.com/

Close