Salg, lagerstyring, bogholderi og finans i et system

Vil du være mere effektiv?

I en tid, hvor tingene bliver mere og mere komplekse findes der heldigvis værktøjer, der kan gøre det komplekse simpelt igen. Med teknologiens indmarch og industrialisering er virkksomhedernes opgaver blevet bredere og dybere. Det er i dag sjældent, at en virksomhed varetager alle de opgaver, der er knyttede til deres produkter. Som følge af dette betaler virksomhederne gerne andre virksomheder for være specialiserede indenfor deres felt.

Vælg en 360 graders løsning

En af de virksomheder, der er specialiserede i at hjælpe virksomheder med at forbedre deres effektivitet er Navipartner, der tilbyder en 360 graders Omnichannel , der retter sig mod e-handel, butikker og attraktioner. Navipartner tilbyder et integreret system, der kan klare salg, bogholderi, lagerstyring og finans i ét system. De fleste virksomheder i dag vil have stor gavn af Omnichannel Løsninger; specielt inden for E-commerce, da nutidens kunder er vant til at bruge forskellige typer af platforme. Kunderne får på denne måde en fornemmelse af samme effektivitet, som hvis de stod i den fysiske butik.

En partner for livet

Navipartner skal ses som en forlænget arm af virksomheder indenfor e-handel, attraktioner og detailhandel. Virksomheden har eksisteret siden 1999, og de er en af de spillere på markedet, der har størst erfaring inden for Business Central-huse. Navipartner er certificerede i Dynamcis og Microsoft. Er man nysgerrig på, hvad Navipartner kan bidrage med, så kan man læse en masse på deres blog på navipartner.dk. Blandt andet kommer de med gode tips til at øge omsætningen på webshops. Der ligger endvidere gode input til digitale kvitteringer, lagerstyring, Mixed Reality, Unified Commerce samt salgsassistance på nettet. Navipartner er beliggende i København, men servicerer hele Danmark. Nogle af de kunder, der nyder godt at Navipartners ekspertise er Sport24, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum samt Egeskov Slot. Når man driver en professionel forretning, er det vigtigt med en professionel partner. Navipartner leverer kun professionelle løsninger, som enhver virksomhed med sans for business har brug for.

Close