Salg, lagerstyring, bogholderi og finans i et system

Styrk din online-tilstedeværelse og øg dit salg

Søger du en proffesionel samarbejdspartner, så er NP Retail et rigtig godt bud ? spar ressourcer med POS-system og økonomistyring i én løsning.NP Retail er et fremtidssikret kassesystem til detailhandel og til attraktioner. POS-systemet er fuldt integreret til Business Central og er i responsive design, så det fungerer optimalt på både touchpc?er og som mPOS på tablet og smartphone.

NaviPartner leverer en komplet plug-and-play løsning, der allerede kører i over 4500 butikker.

Du kan udvide din NP E-commerce webshop løsning med en eller flere funktioner, der øger dit salg og online handel. Det kan være funktioner som understøtter mersalg, opsalg og krydssalg eller funktioner, hvor du øger din synlighed og styrer hvilket indhold, der bliver vist for dine kunder.

Du kan også udvide de fragtfunktioner, der er med i standardløsningen og tilføje funktioner, der optimerer webshoppen yderligere.

Omnichannel

Omnichannel er alfa og omega

Dine kunder forventer, at de kan bruge alle slags enheder på tværs af alle platforme, når de handler hos dig. Offline og online kanaler blandes og er forenet som aldrig før. Formålet med en omnichannel-strategi er at give dine kunder den samme købsoplevelse online som i din butik.

Den integrerede omnichannel-løsning giver dig den mest effektive vej til at nå dine kunder, uanset hvilken salgskanal de foretrækker. Med et samlet overblik over kunder, lagerbeholdning og salgsdata sparer du tid, der kan bruges på at udvikle din forretning.

Effektivisering af salg og administration

NaviPartner leverer forretningsløsninger til detailhandel, e-handel og attraktioner.

I vækst
Navipartner tæller mere end 90 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og Mauritius. Og de har planer om at blive flere.

Innovativ
NaviPartner blev grundlagt i 1999 og er i dag et af Danmarks absolut førende Business Central-huse.

Anerkendt
NaviPartner har blandt andet udmærkelserne Certified for Dynamics og Microsoft Gold Partner.

Fokuseret
NaviPartner er specialiseret i at udvikle, levere og supportere løsninger til detailhandel og attraktioner.

Close