Specialøl og spiritus i den bedste kvalitet

Specialøl og spiritus i den bedste kvalitet

Vi danskere er blevet kvalitetsbevidste når vi køber øl og spiritus. Det handler ikke længere om at blive “beruset i en fart” men at nyde smagen, det gode håndværk og de fine historier bag brandet.
Det ved man alt om hos specialøl og spiritus Her ser man en stigende interesse for netop det gode håndværk og den raffinerede smag når det gælder specialøl og spiritus. Vi søger den gode historie bag håndværket, noget vi kan referere til og som vi kan smage når vi nyder en kold øl til frokost eller en lækker gin til aftenhyggen.
Craft beer betyder direkte oversat – håndværksøl. En øl der er brygget med nænsomhed, kærlighed og omhyggeligt udvalgte ingredienser for at kunne give kunden den bedste smagsoplevelse. Og det KAN smages. Der er stor forskel på en “håndværkerøl” og en “håndværksøl”
Vi kender alle til den gode følelse af en kold øl på en varm sommerdag når vi rigtig har knoklet i haven eller efter en alt for lang dag på arbejdet. Den følelse får du hver gang du nyder en specialøl – en “håndværksøl”
Øl er ikke længere noget vi bare drikker fredag eftermiddag efter fyraften, på den lokale med gutterne eller hvis vi skal være beruset for få penge. Øl er heldigvis meget mere end det.
Vi har efterhånden lært at øl kan nydes til den fine middag på lige fod med vin. Vi “plejer” at nyde en god rødvin til vores pizza men prøv en rigtig god specialøl istedet for. Øllet fremhæver smagen i maden hvor mange vine nærmest overdøver smagen af maden.
Den nyeste trend er spiritus i luksusklassen. Gin er ikke længere bare gin som smager af gran tilsat lidt lemonsodavand. GIn er det nye sort og selv de helt unge har taget gin´en til sig. Der findes et hav af forskellige sirups man kan blande i sin gin og smagsoplevelserne varier fra det søde med smag af sommer og bær til smagen af barndommens lakrids is.

Close